Yoga Studio Sarira

Yoga Studio Sarira is een Yogastudio gelegen aan Klepperheide 23 in Druten.

Meer informatie over Yoga Studio Sarira in Druten

Petra Janssen, een yogadocente uit Druten, heeft al meer dan 25 jaar yogalessen gegeven met hart en ziel. Op 6 juni 2024 zal ze echter met pensioen gaan en zullen de yogalessen definitief stoppen. Yoga wordt beoefend voor de gezondheid, om beter om te kunnen gaan met dagelijkse stress, of gewoon omdat het bij je past. Het is voor veel deelnemers een rustpunt in de week. Petra is lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland en haar yogalessen vinden zowel binnen als buiten plaats. Naast Hatha-yoga biedt ze ook stoel-yoga aan, speciaal geschikt voor mensen die niet (meer) kunnen deelnemen aan reguliere yogalessen. Voor meer informatie en contactgegevens kun je terecht op de website van Yogastudio SARIRA.

Wil je weten wat Yoga Studio Sarira verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yoga Studio Sarira of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yoga Studio Sarira? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga Studio Sarira het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Druten. Opzoek naar Yoga Studio Sarira reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yoga Studio Sarira

Bezoekers bekeken ook