XR4industry

XR4industry is een Softwarebedrijf gelegen aan Van Heemstraweg 58 in Druten.

Meer informatie over XR4industry in Druten

XR4industry is een startup uit Wijchen die simulaties ontwikkelt voor de validatie en virtual commissioning van machines, productielijnen en robotica oplossingen. Met behulp van interactieve simulaties, ook wel bekend als digital twins, kunnen bedrijven de ontwikkelingstijd van nieuwe machines verkorten en concepten sneller uitwerken. XR4industry maakt digital twins ook rendabel voor kleine bedrijven, terwijl dit voorheen alleen voor grote bedrijven mogelijk was. Klanten kunnen hun ontwerp controleren op ontwerp- en tekenfouten voordat een fysieke machine is geproduceerd. Programmeurs kunnen de machine aansturen en testen op de simulatie door deze te verbinden met de PLC. De simulaties kunnen ook gebruikt worden tijdens het verkoopproces om klanten meer inhoudelijk en sneller te betrekken. XR4industry biedt ook software aan voor concept engineering, waarbij bedrijven met standaard componenten een opstelling kunnen maken en bewegingen van de componenten kunnen toevoegen. De simulaties helpen ook bij het valideren van het ontwerp van nieuwe machines en kunnen zowel met als zonder VR-bril gebruikt worden. Voor PLC programmeurs biedt XR4industry simulaties die real-time kunnen communiceren met de PLC en de mogelijkheid bieden om het gedrag van de machine te analyseren. De software kan ook gebruikt worden door het verkoop- en marketingteam om klanten interactief door machines te leiden en verschillen tussen machines te laten zien.

Wil je weten wat XR4industry verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van XR4industry of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij XR4industry? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je XR4industry het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Druten. Opzoek naar XR4industry reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. XR4industry

Bezoekers bekeken ook