Waterschap Rivierenland - watervergunning voor het uitbreiden van het verhard oppervlak op onderstation Druten aan de Noord-Zuid 6 te Puijflijk en het compenseren hiervoor

DeDrutengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Waterschap Rivierenland - watervergunning voor het uitbreiden van het verhard oppervlak op onderstation Druten aan de Noord-Zuid 6 te Puijflijk en het compenseren hiervoor.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van dijkgraaf en heemraden van Waterschap Rivierenland heeft besloten om voor het uitbreiden van het verhard oppervlak op onderstation Druten aan de Noord-Zuid 6 te Puijflijk en het compenseren hiervoor een watervergunning te verlenen. Zaaknummer: 2023154726 Start bezwaartermijn: 14-02-2024 Informatie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving van Waterschap Rivierenland, bereikbaar via telefoonnummer 0344-649494 of e-mail vergunningen@wsrl.nl Bezwaar: Binnen zes weken vanaf datum bezwaartermijn kunnen belanghebbenden een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van dijkgraaf en heemraden van Waterschap Rivierenland. Voor meer informatie, zie de website van Waterschap Rivierenland.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/wsb/2024.

Dit artikel verscheen op deDrutengids.nl op 16-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Druten, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deDrutengids.nl
Redactie deDrutengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Druten
  2. wsb-2024-2561

Gerelateerde berichten