Wijkcentrum de Doorkijk

Wijkcentrum de Doorkijk is een Multifunctionele ruimte gelegen aan Langstuk 2 in Druten.

Meer informatie over Wijkcentrum de Doorkijk in Druten

Wijkcentrum de Doorkijk in Druten-Zuid is het hart van de wijk en biedt diverse faciliteiten voor allerlei activiteiten. Na een renovatie in 2017 beschikt het wijkcentrum over ruime zalen, een eigentijdse bar en ontmoetingsruimte en is het gecombineerd met een gymzaal. Het wijkcentrum is geschikt voor vergaderingen, cursussen, feesten en andere bijeenkomsten. Daarnaast biedt het onderdak aan verschillende stichtingen, verenigingen en organisaties. Op de website en social media kan men een overzicht vinden van alle activiteiten die plaatsvinden in de Doorkijk. Het wijkcentrum is ook op zoek naar nieuwe bestuurders en vrijwilligers.

Wil je weten wat Wijkcentrum de Doorkijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wijkcentrum de Doorkijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wijkcentrum de Doorkijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wijkcentrum de Doorkijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Druten. Opzoek naar Wijkcentrum de Doorkijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wijkcentrum de Doorkijk

Bezoekers bekeken ook