Voordelig ICT

Voordelig ICT is een Computerreparatie gelegen aan Beatrixstraat 3 in Druten.

Meer informatie over Voordelig ICT in Druten

Voordelig ICT biedt verschillende diensten aan op het gebied van webdesign, computers, software, netwerken, randapparatuur en advies. Ze kunnen u helpen met het ontwikkelen van een website, hosting, e-mailadressen en WordPress. De prijzen voor hun diensten zijn €40,- per uur en €0,40 per kilometer reiskosten. Het eerste uur wordt altijd volledig gefactureerd en daarna wordt er per 15 minuten afgerond. Voorbeeld: een afspraak van 13.00 uur tot 14.15 uur (1 uur en 15 minuten) kost €50,- (€40,- + €10,-). Voordelig ICT is gevestigd aan de Beatrixstraat 3 in Druten en is bereikbaar via telefoon, WhatsApp en e-mail. Ze zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en hun bankgegevens zijn bij Rabobank.

Wil je weten wat Voordelig ICT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Voordelig ICT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Voordelig ICT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voordelig ICT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Druten. Opzoek naar Voordelig ICT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Voordelig ICT

Bezoekers bekeken ook