Van Bergen Carservice

Van Bergen Carservice is een Autoreparatie en -onderhoud gelegen aan Industrieweg 39 in Druten.

Meer informatie over Van Bergen Carservice in Druten

Van Bergen Carservice biedt een uitgebreide service voor auto's, waaronder onderhoud, reparatie, APK-keuring, storingsdiagnose, bandencontrole en alarmkeuring. Moderne auto's zitten vol elektronica en storingen worden automatisch geregistreerd. Het is belangrijk om regelmatig de kwaliteit van de autobanden te controleren, omdat deze het enige contact vormen tussen de auto en de weg. Een goede onderhoud en tijdige reparatie zijn essentieel voor veilig rijden, omdat auto-onderdelen na verloop van tijd slijtage kunnen vertonen. De APK-keuring is wettelijk verplicht en het is belangrijk om te weten wanneer deze verloopt. Bij Van Bergen Carservice hebben ze geavanceerde diagnoseapparatuur om eventuele storingen te identificeren door het uitlezen van het geheugen van de auto. Ze zijn ook een erkend SCM-keuringsbedrijf voor de jaarlijkse alarmkeuring en hebben een breed aanbod aan occasions, met specialisatie in Mercedes-Benz en Porsche.

Wil je weten wat Van Bergen Carservice verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Bergen Carservice of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Bergen Carservice? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Bergen Carservice het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Druten. Opzoek naar Van Bergen Carservice reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Bergen Carservice

Bezoekers bekeken ook