Uber Unique Meubels

Uber Unique Meubels is een Woonwinkel gelegen aan Industrieweg 2 in Druten.

Meer informatie over Uber Unique Meubels in Druten

Sinds 1991 is UberUnique meubel een leverancier van moderne kwaliteitsmeubels in Drutten. Het begon met productie en na een sterke groei begon het team van UberUnique met de verkoop van designbanken, designstoelen, design-eettafels, design-buitenmeubels, meubelstof en meer. De collectie van UberUnique bevat onder andere boxsprings, met prijzen variërend van €209 tot €299. Daarnaast bieden ze ook meubels voor de woonkamer en tuin aan, zoals de eetkamerstoel Sanne voor €349 en de loungeset Theo voor €379. Klant Britt Lindert prijst het bedrijf om het goede ontwerp, de flexibiliteit en snelle ondersteuning. Als je op de hoogte wilt blijven van promoties, nieuwe producten en uitverkoop, kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief en ontvang je 5% korting op je eerste aankoop.

Wil je weten wat Uber Unique Meubels verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Uber Unique Meubels of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Uber Unique Meubels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Uber Unique Meubels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Druten. Opzoek naar Uber Unique Meubels reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Uber Unique Meubels

Bezoekers bekeken ook