Tandarts Van Rijswijck

Tandarts Van Rijswijck is een Tandarts gelegen aan Klepperheide 18 in Druten.

Meer informatie over Tandarts Van Rijswijck in Druten

Tandartspraktijk Van Rijswijck in Druten heeft aangekondigd dat ze voortaan gebruik maken van een beveiligingssysteem genaamd 'Zorgmail' om hun e-mails te versturen. Dit systeem beschermt persoonlijke gegevens tegen online hackers en vereist een code om de e-mail te openen. De code wordt verzonden via een SMS naar uw mobiele telefoon, tenzij u geen mobiel nummer heeft, dan kunt u een code aanvragen via een button in de mail. Het kan zijn dat de e-mail hierdoor in de spam of reclame box terechtkomt. Als er vragen zijn, kunt u contact opnemen met de tandartspraktijk. Tandartspraktijk Van Rijswijck biedt diverse behandelingen aan, zoals preventie, implantologie, parodontologie, endodontologie, orthodontische behandelingen, cosmetische tandheelkunde en prothese werk. Ze hechten veel waarde aan goede mondverzorging en werken samen met de patiënt om problemen te voorkomen. Het beleid met betrekking tot privacy en cookies is te vinden op hun website. De contactgegevens van de praktijk zijn ook vermeld, inclusief het spoedtelefoonnummer. Vanaf 1 maart 2019 beginnen ze met het aanmaken van een wachtlijst voor nieuwe patiënten.

Wil je weten wat Tandarts Van Rijswijck verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandarts Van Rijswijck of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandarts Van Rijswijck? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandarts Van Rijswijck het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Druten. Opzoek naar Tandarts Van Rijswijck reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandarts Van Rijswijck

Bezoekers bekeken ook