SY(N)C

SY(N)C is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Korte Akker in Druten.

Meer informatie over SY(N)C in Druten

Je bent een zelfbewuste en waardegedreven persoon die constant op zoek is naar groei. Nu voel je een brandend verlangen om dit op jouw eigen manier te doen. Marjolijn Desmet biedt energetisch business coaching en healing aan om een bedrijf op te bouwen dat echt bij jou past. Dit zal resulteren in meer energie, meer impact en het aantrekken van klanten die met liefde betalen. Het programma van Marjolijn combineert offline en online coaching en leert jou energetisch ondernemen. Dit leidt tot een business die jouw diepste purpose en grootse visie waarmaakt, met helderheid, focus en daadkracht. Marjolijn's manier van coachen is holistisch en energetisch, waarbij ze je helpt om je angsten en vastgeroeste patronen te doorbreken en je hart te volgen als visionair leider. Ze biedt een balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie, bewust en onbewust, intuïtief en zakelijk, en dromen en concrete doelen behalen. Marjolijn is een spirituele healer en energiewerker met achtergrond in NLP, positieve psychologie, leiderschap, sales, marketing en business innovatie. Ze biedt coaching op maat, van het aanscherpen van je aanbod tot diepgaande energetische healing. Ze gelooft in de kracht van het energetische geheel en helpt je om jezelf echt te leren kennen en keuzes te maken die goed zijn voor jou en het grotere geheel. Marjolijn inspireert je graag met haar podcast en blogs.

Wil je weten wat SY(N)C verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SY(N)C of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SY(N)C? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SY(N)C het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Druten. Opzoek naar SY(N)C reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SY(N)C

Bezoekers bekeken ook