Sushi Pokebowl Druten

Sushi Pokebowl Druten is een Sushi takeaway gelegen aan Hogestraat 69 03 in Druten.

Meer informatie over Sushi Pokebowl Druten in Druten

Bij Sushi Pokébowl Druten kun je heerlijk eten afhalen en bestellen. Het eten wordt met zorg bereid en je kunt je bestelling volgen tot aan de balie of aan huis. Als je vaker bestelt, kun je een account aanmaken om je geschiedenis te bekijken en makkelijk opnieuw te bestellen. Let op, vanwege nieuwe regelingen wordt er een plastic toeslag per product bijgerekend. Je kunt Sushi Pokébowl Druten ook vinden op social media, zoals Tiktok. Op de website kun je direct crunchy rolls, pokébowls en vip boxen bestellen. Het bedrijf wordt aangedreven door Cashdesk en heeft 668 beoordelingen met een gemiddelde beoordeling van vijf sterren.

Wil je weten wat Sushi Pokebowl Druten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sushi Pokebowl Druten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sushi Pokebowl Druten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sushi Pokebowl Druten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Druten. Opzoek naar Sushi Pokebowl Druten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sushi Pokebowl Druten

Bezoekers bekeken ook