Stichting Winter Village Druten

Stichting Winter Village Druten is een Schaatsbaan gelegen aan Markt in Druten.

Meer informatie over Stichting Winter Village Druten in Druten

Winter Village Druten is een winter evenement voor jong en oud. Het draait om schaatsplezier, met een overdekte ijsbaan van echt ijs waar verschillende activiteiten worden georganiseerd, zoals fluitketelschuiven en discoschaatsen. Er is ook een après-ski tent waar je kunt genieten van hapjes en drankjes. Het evenement heeft een maatschappelijk doel, namelijk om de jeugd in Maas & Waal meer te laten bewegen. Daarom wordt er overdag schoolschaatsen aangeboden voor basisscholen in de regio. De vrijwilligers worden vergoed voor hun inzet en de opbrengst gaat naar een vereniging of stichting in Maas & Waal. Je kunt contact opnemen via info@wintervillagedruten.nl.

Wil je weten wat Stichting Winter Village Druten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Winter Village Druten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Winter Village Druten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Winter Village Druten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Druten. Opzoek naar Stichting Winter Village Druten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Winter Village Druten

Bezoekers bekeken ook