Sportcentrum Druten

Sportcentrum Druten is een Sportclub gelegen aan Industrieweg 8 in Druten.

Meer informatie over Sportcentrum Druten in Druten

Bij Sportcentrum Druten geloven ze dat je de beste resultaten behaalt in een omgeving waar je graag naartoe gaat. In hun centrum staat gemeenschap, gezelligheid en hard trainen hoog in het vaandel. Iedereen is welkom en onder begeleiding kan je werken aan je persoonlijke doelen. Ben je enthousiast en wil je weten of Sportcentrum Druten iets voor jou is? Plan dan snel een gratis proefles in. Het sportcentrum is de goedkoopste in de regio, met een weekpas voor €7,50 waar je niet aan vast zit. Als je nu ergens anders sport, kan je gratis overstappen naar Sportcentrum Druten en tijdens je opzegtermijn gratis sporten. Daarna sport je al vanaf €5,- per week. Volg ze ook op Instagram en tag #sportcentrumdruten als je iets met ze wilt delen.

Wil je weten wat Sportcentrum Druten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportcentrum Druten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportcentrum Druten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcentrum Druten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Druten. Opzoek naar Sportcentrum Druten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportcentrum Druten

Bezoekers bekeken ook