Slimbruin

Slimbruin is een Schoonheidssalon gelegen aan Grasakker 30 in Druten.

Meer informatie over Slimbruin in Druten

Spray tanning is een nieuwe en populaire methode om snel en veilig een egale bruine teint te krijgen. Het is een alternatief voor de zon en zonnebank. Met behulp van een airbrush wordt de spraytanlotion over de huid vernevelt, wat tien tot vijftien minuten duurt. Deze behandeling is ideaal voor feestjes, bruiloften en partijen, maar ook voor dagelijks gebruik. Veel filmsterren en fotomodellen maken gebruik van spray tanning. Als je wilt zien waarom de modellen van Hollands Next Top Model er zo goed uitzien, kun je het filmpje bekijken.

Wil je weten wat Slimbruin verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slimbruin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slimbruin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slimbruin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Druten. Opzoek naar Slimbruin reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slimbruin

Bezoekers bekeken ook