Schilders- en Restauratiebedrijf Davor

Schilders- en Restauratiebedrijf Davor is een Schilder gelegen aan Steenakker 153 in Druten.

Meer informatie over Schilders- en Restauratiebedrijf Davor in Druten

Davorschildert is genomineerd voor de Nationale schildersvakprijs 2019 vanwege hun exclusieve schilder- en restauratiewerk. Ze hebben onder andere het binnen- en buitenschilderwerk van een woonboerderij in Laren verzorgd. Hoewel het een nieuwbouwproject is, heeft het een oude uitstraling gekregen door het gebruik van verschillende kleuren en materialen. Davorschildert heeft niet alleen moderne verfsystemen gebruikt, maar ook decoratieve materialen en kalkverf. Ze hebben nauw samengewerkt met een timmer/ontwerpbedrijf dat ook meubels met de hand heeft gemaakt. Het resultaat is een prachtig huis waarin elke ruimte meerdere kleuren heeft en waarin ambachtelijke technieken zijn toegepast. Davorschildert is gespecialiseerd in ambachtelijke technieken en levert hoogwaardig schilder- en restauratiewerk, waaronder kunstig glas-in-lood en natuurgetrouwe imitaties van hout, marmer en metaal.

Wil je weten wat Schilders- en Restauratiebedrijf Davor verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schilders- en Restauratiebedrijf Davor of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schilders- en Restauratiebedrijf Davor? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schilders- en Restauratiebedrijf Davor het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Druten. Opzoek naar Schilders- en Restauratiebedrijf Davor reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schilders- en Restauratiebedrijf Davor

Bezoekers bekeken ook