Salon Loe

Salon Loe is een Kapper gelegen aan Boldershoflaan 35 in Druten.

Meer informatie over Salon Loe in Druten

Ik ben een lef, oprecht en enthousiast persoon die houdt van creatieve uitspattingen. Ik geef eerlijk advies en vind communicatie vooraf erg belangrijk. Ik zoek graag uit wat bij jou past, zowel qua uiterlijk als persoonlijkheid. Je kunt me op elk moment van de dag appen en samen gaan we op zoek naar jouw nieuwe "jij". Ik knip verschillende haarsoorten op droog haar, zodat het goed valt als je zelf je haar gaat stylen. Ook kleuren doe ik met zorg, omdat een goede kleur je coupe, haardikte en innerlijk kan versterken. Mensen komen vaak bij mij voor uitgebreide kleurbehandelingen, korte coupes, lang haar en goed advies. Bekijk mijn social media voor mijn werk. Groetjes!

Wil je weten wat Salon Loe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Loe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Loe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Loe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Druten. Opzoek naar Salon Loe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Loe

Bezoekers bekeken ook