Salon Beautify

Salon Beautify is een Schoonheidssalon gelegen aan Kerkeland 9 L in Druten.

Meer informatie over Salon Beautify in Druten

Salon Beautify in Druten is gespecialiseerd in huidverbetering en permanente make-up. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals huidverjonging, acnetherapie, pigmentbehandeling en littekentherapie. Tijdens een intakegesprek wordt er gekeken naar de wensen en behoeftes van de klant, en worden de behandelingen hierop afgestemd. Salon Beautify werkt met hoogwaardige producten en apparatuur van goede kwaliteit. Ze bieden ook permanente make-up aan voor de wenkbrauwen, ogen en lippen, waardoor de klant altijd verzekerd is van een verzorgde uitstraling. Daarnaast heeft Salon Beautify een webshop waar ze werken met de beste producten om de huid in optimale conditie te krijgen. De eigenaresse, Laura van der Meijden, is meervoudig nationaal en internationaal gediplomeerd en blijft zichzelf ontwikkelen op het gebied van huidverbetering en permanente make-up. Ze werkt met het merk Cosmedix, dat geschikt is voor ieder huidtype. Bij Salon Beautify wordt er gewerkt met een behandelplan op maat, waarbij er eerst een intakegesprek plaatsvindt en er vervolgens gestart wordt met de behandeling. Na de behandeling wordt er geadviseerd over de nazorg en hoe de huid in optimale conditie gehouden kan worden. Voor meer informatie of vragen kan er contact worden opgenomen met Salon Beautify. Daarnaast bieden ze ook tips en tricks en blogs aan op hun website, waar de beste tips en trends op het gebied van huidverbetering worden bes.

Wil je weten wat Salon Beautify verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Beautify of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Beautify? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Beautify het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Druten. Opzoek naar Salon Beautify reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Beautify

Bezoekers bekeken ook