Restaurant Old Skool

Restaurant Old Skool is een Restaurant gelegen aan Hooistraat 22 in Druten.

Meer informatie over Restaurant Old Skool in Druten

Restaurant Old Skool is een restaurant waar gasten kunnen genieten van een prachtige middag of avond. Het restaurant heeft ook een terras en kookschool. Hoewel het niet mogelijk is om de sfeer letterlijk te proeven, hopen ze de gasten enthousiast te maken via hun mediaplatform. Het restaurant is geopend voor lunch op donderdag tot en met zaterdag vanaf 12:00 uur tot 15:00 uur. Voor het diner is het restaurant geopend van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 18:00 uur. De eigenaren, Milena en Johan Visser, en het team van Old Skool staan klaar om specifieke vragen of wensen van gasten te beantwoorden.

Wil je weten wat Restaurant Old Skool verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Old Skool of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Old Skool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Old Skool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Druten. Opzoek naar Restaurant Old Skool reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Old Skool

Bezoekers bekeken ook