Relaxa.nl

Relaxa.nl is een Meubelwinkel gelegen aan Industrieweg 8a in Druten.

Meer informatie over Relaxa.nl in Druten

Bij Relaxa.nl kunt u terecht voor verschillende soorten meubels, zoals eetkamerstoelen, fauteuils, relaxfauteuils, loungesets en bankstellen. Het unieke aan Relaxa is dat u uw zitmeubels zelf kunt samenstellen en personaliseren. U kunt kiezen uit verschillende stoffen, kleuren, stiknaden, ritsnaden en voeten, zodat de meubels perfect bij uw interieur passen. Als u hulp nodig heeft bij het samenstellen of meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met Relaxa. De levertijd van de meubels is kort, tussen de vier en zes weken, en voor outdoor meubels is dit twee tot vier weken. Houd er wel rekening mee dat leer een natuurproduct is en dat de leerstaal altijd iets kan afwijken van de uiteindelijke meubels. De Chill-Line collectie van Relaxa biedt exclusieve en eigentijdse meubels met een nonchalante en stoere uitstraling. Relaxa bezorgt de meubels binnen Nederland, met uitzondering van de eilanden, en bij bestellingen vanaf €1.000,- is de bezorging gratis. U kunt contact opnemen met Relaxa via telefoon, e-mail of sociale media.

Wil je weten wat Relaxa.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Relaxa.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Relaxa.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Relaxa.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Druten. Opzoek naar Relaxa.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Relaxa.nl

Bezoekers bekeken ook