QR-FIT

QR-FIT is een Fitnessprogramma gelegen aan Van Heemstraweg 123 in Druten.

Meer informatie over QR-FIT in Druten

QR-FIT is een laagdrempelig en innovatief beweegconcept dat gratis te gebruiken is voor iedereen. De app biedt verschillende beweegroutes die zowel gemakkelijk te gebruiken zijn voor jong en oud. De beweegroutes zijn te vinden in Nederland, België en op Aruba, waardoor er altijd een route bij jou in de buurt is. QR-FIT werkt samen met gemeenten en organisaties om mensen in beweging te brengen en sporten en bewegen in de openbare ruimte mogelijk te maken. De app is geschikt voor beginners, gemiddelde sporters en gevorderde atleten, en biedt voor elk niveau passende oefeningen. Daarnaast worden er ook ontwikkelingen besproken, zoals bewegen met een chronische ziekte en het belang van bewegen voor de jeugd. De app kan gedownload worden en is altijd gratis te gebruiken.

Wil je weten wat QR-FIT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van QR-FIT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij QR-FIT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je QR-FIT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Druten. Opzoek naar QR-FIT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. QR-FIT

Bezoekers bekeken ook