Pedicure & Beauty Lotte

Pedicure & Beauty Lotte is een Schoonheidssalon gelegen aan Irenestraat 23 in Druten.

Meer informatie over Pedicure & Beauty Lotte in Druten

Welkom bij Pedicure & Beauty Lotte, de salon van Lotte van Bunningen. Lotte is een gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste en medisch pedicure. Ze is trots op haar salon en haar passie ligt in het verzorgen van het uiterlijk van mensen. Of het nu gaat om het geven van ontspannende gezichtsbehandelingen of het verhelpen van pijnlijke voeten, Lotte helpt graag. Bij haar salon kun je terecht voor diverse behandelingen, waaronder pedicure en medische pedicure. Ook biedt ze Lycon Waxing aan, een geavanceerde methode van ontharen, en Extenso Skincare. Ben je benieuwd naar de prijzen? Neem dan contact op met Lotte.

Wil je weten wat Pedicure & Beauty Lotte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicure & Beauty Lotte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicure & Beauty Lotte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicure & Beauty Lotte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Druten. Opzoek naar Pedicure & Beauty Lotte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicure & Beauty Lotte

Bezoekers bekeken ook