PC Magazijn

PC Magazijn is een gelegen aan Geen bezoekadres, Van Heemstraweg 56 in Druten.

Meer informatie over PC Magazijn in Druten

PC Magazijn biedt refurbished laptops, pc's en monitoren aan voor bedrijven en consumenten. Alle systemen worden met de hand gereinigd en refurbished, waarbij onderdelen worden gecontroleerd en indien nodig vervangen. De refurbished systemen worden voorzien van een nieuwe Windows installatie en zijn gebruiksklaar. De systemen worden geleverd door grote organisaties die hun oude systemen vervangen, maar technisch gezien nog lang niet versleten zijn. Door te kiezen voor refurbished systemen dragen bedrijven bij aan een circulaire economie en besparen ze kosten, omdat refurbished systemen aanzienlijk goedkoper zijn dan nieuwe systemen.

Wil je weten wat PC Magazijn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PC Magazijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PC Magazijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PC Magazijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Druten. Opzoek naar PC Magazijn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PC Magazijn

Bezoekers bekeken ook