Parochie H. Franciscus En H. Clara

Parochie H. Franciscus En H. Clara is een Katholieke kerk gelegen aan Hogestraat 4 in Druten.

Meer informatie over Parochie H. Franciscus En H. Clara in Druten

De parochie H. Franciscus en H. Clara organiseert regelmatig vieringen in de parochiekerk. Op dinsdag en vrijdag is de H.H. Ewaldenkerk open voor bezoek en gebed. Daarnaast is de Mariakapel dagelijks geopend voor gebed en om een kaarsje op te steken. De vieringen zijn ook te volgen via de website, zowel live als opgenomen. In de nieuwe parochierubriek in de Maas&Waler wordt meer informatie gegeven over de activiteiten van de parochie. Er zijn ook foto's te vinden van de huldiging van Pieter Lewiszong. Op zondag 29 oktober is er een oecumenische Open Leurviering met als thema 'Zing', waar iedereen welkom is. Daarnaast wordt in de parochie op 1 november Allerheiligen en Allerzielen herdacht. Er wordt momenteel gewerkt aan de restauratie van de Ewaldenkerk, waarbij tijdelijk het Angelusklokje de luidklokken vervangt. Tot slot is het mogelijk om digitaal een kaarsje op te steken via de website en kan er contact worden opgenomen met de parochie voor pastorale zorg of andere vragen.

Wil je weten wat Parochie H. Franciscus En H. Clara verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Parochie H. Franciscus En H. Clara of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Parochie H. Franciscus En H. Clara? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Parochie H. Franciscus En H. Clara het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Druten. Opzoek naar Parochie H. Franciscus En H. Clara reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Parochie H. Franciscus En H. Clara

Bezoekers bekeken ook