Padelclub Nederland locatie Druten

Padelclub Nederland locatie Druten is een Padelclub gelegen aan Klepperheide 17 in Druten.

Meer informatie over Padelclub Nederland locatie Druten in Druten

Wil je jouw padelskills verbeteren? Dan zijn de padellessen van Padelles in Druten iets voor jou! Of je nu een beginner bent of al ervaren, de lessen worden aangeboden op verschillende niveaus en zijn geschikt voor iedereen. De lessen worden gegeven door trainer Jaap Dibbits, eigenaar van Maas & Waal Padel Academy. Je kunt je aanmelden voor een les via zijn website. Naast padellessen biedt Jaap ook persoonlijke clinics, clinics voor bedrijven en racketadvies aan. De locatie in Druten is gevestigd op Klepperheide 17, met openingstijden van maandag tot en met donderdag van 07.00 tot 22.30 uur, vrijdag van 07.00 tot 22.00 uur en in het weekend van 09.00 tot 17.00 uur. Voor contact kun je mailen naar info@padelclubnederland.nl of bellen naar 085-0717171.

Wil je weten wat Padelclub Nederland locatie Druten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Padelclub Nederland locatie Druten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Padelclub Nederland locatie Druten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Padelclub Nederland locatie Druten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Druten. Opzoek naar Padelclub Nederland locatie Druten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Padelclub Nederland locatie Druten

Bezoekers bekeken ook