Mr. Sushi Druten

Mr. Sushi Druten is een Sushi takeaway gelegen aan Hogestraat 42A in Druten.

Meer informatie over Mr. Sushi Druten in Druten

Mr. Sushi is een restaurant dat sushi bezorgt bij mensen thuis of op het werk. Ze gebruiken de beste ingrediënten, zoals verse vis en verse groenten, om meer dan 100 verschillende sushi gerechten te maken. Het restaurant heeft ook top sushichefs die de sushi professioneel bereiden. Daarnaast bieden ze een snelle bezorging vanuit meer dan 60 vestigingen door heel Nederland. Als je honger hebt, kun je kijken of je kunt afhalen of laten thuisbezorgen. Mr. Sushi heeft ook een app die je kunt downloaden en je kunt je inschrijven voor hun nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van acties en kortingen.

Wil je weten wat Mr. Sushi Druten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mr. Sushi Druten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mr. Sushi Druten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mr. Sushi Druten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Druten. Opzoek naar Mr. Sushi Druten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mr. Sushi Druten

Bezoekers bekeken ook