Mond plus zorg

Mond plus zorg is een Tandarts gelegen aan Kapellekenslaan 47 in Druten.

Meer informatie over Mond plus zorg in Druten

Bij MondPlusZorg in Culemborg staat jouw rust en comfort voorop. Ze zorgen ervoor dat je altijd dezelfde behandelaar hebt die voldoende tijd voor je neemt. Alle behandelaars zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten. Ze bieden ook behandelingen in de avonduren aan, voor als je overdag te druk bent. In de praktijk in Culemborg heerst een rustige sfeer en er zijn geen wachtlijsten. Karin en Sylvia, beide geregistreerde mondhygiënisten, zijn onderdeel van het kwaliteitsteam. Ze volgen regelmatig bij- en nascholing. De praktijk is gevestigd in Culemborg en iedereen uit de regio's Geldermalsen, Houten en Tiel kan er terecht. Daarnaast zijn ze betrokken bij het wetenschappelijk onderzoek "Gezonde Peutermonden" om gaatjes bij kinderen van 0-4 jaar te verminderen. Ze zijn ook gespecialiseerd in het professioneel laten bleken van tanden zonder risico. Je kunt online een afspraak maken en meer informatie vinden over de behandelingen, de praktijk en de contactgegevens.

Wil je weten wat Mond plus zorg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mond plus zorg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mond plus zorg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mond plus zorg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Druten. Opzoek naar Mond plus zorg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mond plus zorg

Bezoekers bekeken ook