Mirac Software Development B.V.

Mirac Software Development B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Nijverheidsweg 21 in Druten.

Meer informatie over Mirac Software Development B.V. in Druten

Mirac Software Development (MSD) is een onderdeel van Mirac dat gespecialiseerd is in maatwerkoplossingen. MSD zorgt ervoor dat verschillende softwarepakketten met elkaar kunnen communiceren door het bouwen van maatwerkapplicaties of het schrijven van scripts. Ze kunnen bijvoorbeeld een financieel programma en een CRM-systeem aan elkaar koppelen, zodat de data goed uitgewisseld kan worden. Mirac Software Development ontwikkelt software voor het Windows-platform en installeert deze in de gebruikersomgeving zonder beheerdersrechten. Ze verzamelen en tonen de juiste gegevens om het verloop en de uitkomst van bedrijfs- of productieprocessen te kunnen bekijken. Daarnaast kunnen ze systemen synchroniseren, zodat gewenste gegevens uit beide systemen geëxporteerd kunnen worden. Mirac Software Development is gevestigd in Druten en is te bereiken via info@mirac.nl of +31 487 516492.

Wil je weten wat Mirac Software Development B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mirac Software Development B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mirac Software Development B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mirac Software Development B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Druten. Opzoek naar Mirac Software Development B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mirac Software Development B.V.

Bezoekers bekeken ook