Meubelindustrie Het Anker Druten

Meubelindustrie Het Anker Druten is een Winkel gelegen aan Westerhout 7 in Druten.

Meer informatie over Meubelindustrie Het Anker Druten in Druten

Het Anker is een toonaangevende producent van zitmeubelen in Nederland, met een brede collectie die succesvol wordt verkocht in binnen- en buitenland. Ze zijn begonnen als een kleine stoffeerderij in 1928 en zijn nu uitgegroeid tot een internationaal gerenommeerde zitmeubelproducent met export naar meer dan 30 landen. Het Anker ontwerpt het grootste deel van haar collecties in eigen huis en werkt ook samen met bekende ontwerpers. Ze volgen de trends op de voet en hebben allemaal een herkenbare Anker-signatuur. Een van hun specialiteiten is de verwerking van leer, met keuze uit diverse leersoorten van gerenommeerde Italiaanse looierijen. Naast leer bieden ze ook een mooie stoffencollectie aan voor hun banken en stoelen. De collectie van Het Anker biedt een ruime keuze uit verschillende stijlen, van strak en modern tot klassiek en industrieel. Ze hebben ook een showroom van meer dan 5000m2 in Druten. Je kunt een inspirerend beeld krijgen van hun collectie in hun uitgebreide brochure. Het Anker-meubels worden overal gebruikt, in restaurants, foyers, huiskamers en kantoren. Als je jouw klanten, gasten of bezoekers wilt verrassen met Hollands design, bekijk dan hun projecten.

Wil je weten wat Meubelindustrie Het Anker Druten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Meubelindustrie Het Anker Druten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Meubelindustrie Het Anker Druten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meubelindustrie Het Anker Druten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Druten. Opzoek naar Meubelindustrie Het Anker Druten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Meubelindustrie Het Anker Druten

Bezoekers bekeken ook