Meet & Ribs Druten

Meet & Ribs Druten is een Restaurant gelegen aan Hogestraat 60 in Druten.

Meer informatie over Meet & Ribs Druten in Druten

Bij Meet & Ribs kun je genieten van heerlijke gerechten in een ontspannen en gezellige sfeer. Ze hebben vestigingen in Bemmel, Cuijk, Druten en Nijmegen. Ze serveren een breed scala aan gerechten, zoals malse Irish steaks, spareribs, Black Angus burgers, carpaccio van rode biet met geitenkaas en calamari fritti met gepaneerde mosselen. Je kunt zowel à la carte bestellen als onbeperkt genieten van de bourgondische proeverij. Meet & Ribs is het restaurant waar je de hele dag door bourgondisch kunt genieten, van lunch tot à la carte diner en van de proeverij tot take-away. Als je altijd al je eigen restaurant hebt willen openen, kun je franchisepartner worden bij Meet & Ribs. Ze bieden ondersteuning op het gebied van marketing, reclame, administratie en inkoop. Het restaurant gebruikt het beste kwaliteitsvlees voor zowel de bourgondische proeverij als de à la carte gerechten. Op de kaart staan onder andere steaks, spareribs, schnitzels en Black Angus burgers. Voor meer informatie en reserveringen kun je contact opnemen met een van de vestigingen in Bemmel, Cuijk, Druten of Nijmegen.

Wil je weten wat Meet & Ribs Druten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Meet & Ribs Druten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Meet & Ribs Druten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meet & Ribs Druten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Druten. Opzoek naar Meet & Ribs Druten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Meet & Ribs Druten

Bezoekers bekeken ook