Maas en waal Padel Academy

Maas en waal Padel Academy is een Padelclub gelegen aan Strengpers 2 in Druten.

Meer informatie over Maas en waal Padel Academy in Druten

Maas&Waai Padel Academy biedt verschillende diensten aan voor padel liefhebbers. Ze bieden padellessen aan voor zowel beginners als competitiespelers, met een KNLTB gecertificeerde trainer. Daarnaast kunnen bedrijven hier terecht voor sportieve bedrijfsuitjes en kunnen vrienden en familie een clinic volgen om kennis te maken met de sport. Ook bieden ze advies en verkoop van padelrackets aan. Geïnteresseerden kunnen direct contact opnemen via WhatsApp. Klanten zijn erg tevreden over de lessen en de locatie, en geven aan dat hun spel verbeterd is. Het bedrijf benadrukt dat ze streven naar vooruitgang en spelplezier.

Wil je weten wat Maas en waal Padel Academy verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Maas en waal Padel Academy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Maas en waal Padel Academy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maas en waal Padel Academy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Druten. Opzoek naar Maas en waal Padel Academy reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Maas en waal Padel Academy

Bezoekers bekeken ook