Keurslager Dekkers

Keurslager Dekkers is een Slagerij gelegen aan Hogestraat 36 /1 in Druten.

Meer informatie over Keurslager Dekkers in Druten

Keurslager Dekkers is een ambachtelijke slagerij in Druten, waar ze bijna alle producten zelf maken, zoals worstsoorten en vleeswaren. Ze hebben ook heerlijke vleespakketten en menu's voor de barbecue, evenals gourmetschotels, saladeschotels en buffetten. Naast de slagerij hebben ze ook een groentewinkel met een compleet assortiment. Keurslagerij Dekkers streeft naar een zo hoog mogelijke kwaliteit en heeft oog voor dierenwelzijn. Ze bieden ook culinaire invullingen voor feestelijke buffetten en gourmetavonden. Bij elke Keurslager in Nederland kun je cadeaukaarten kopen en verzilveren. De openingstijden zijn niet vermeld.

Wil je weten wat Keurslager Dekkers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Keurslager Dekkers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Keurslager Dekkers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Keurslager Dekkers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Druten. Opzoek naar Keurslager Dekkers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Keurslager Dekkers

Bezoekers bekeken ook