JVG vakfotografie John van Gelder

JVG vakfotografie John van Gelder is een Fotograaf gelegen aan Van Heemstraweg 123D in Druten.

Meer informatie over JVG vakfotografie John van Gelder in Druten

John van Gelder Vakfotografie is een professionele fotograaf in regio Maas en Waal die verschillende diensten aanbiedt. Voor bedrijven biedt hij bedrijfsfotografie aan, waaronder bedrijfsreportages, zakelijke portretten, evenementenfotografie, vastgoedfotografie, interieurfotografie en productfotografie. Voor particulieren maakt hij spontane en frisse foto's van families, gezinnen, huisdieren, stellen en bruiloften. Ook biedt hij schoolfotografie aan, waarbij er keuze is tussen leuke en speelse foto's of standaard portret- en groepsfoto's. Daarnaast organiseert hij een workshop genaamd "Fotograferen met je telefoon", waarbij deelnemers leren hoe ze betere foto's kunnen maken en bewerken op hun telefoon. De workshop vindt plaats op donderdag 20 april in Druten en de deelnamekosten bedragen €45,- inclusief een gratis vakprint. Voor contact kan men terecht bij John van Gelder Vakfotografie via telefoonnummer +31 (06) 125 70 700 of via e-mailadres info@johnvangelder.nl.

Wil je weten wat JVG vakfotografie John van Gelder verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van JVG vakfotografie John van Gelder of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij JVG vakfotografie John van Gelder? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je JVG vakfotografie John van Gelder het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Druten. Opzoek naar JVG vakfotografie John van Gelder reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. JVG vakfotografie John van Gelder

Bezoekers bekeken ook