Judo Sho Shin

Judo Sho Shin is een Judoschool gelegen aan Industrieweg 8 in Druten.

Meer informatie over Judo Sho Shin in Druten

Nu de vakantie voorbij is en de scholen weer zijn begonnen, begint ook Judoschool in Druten weer met judolessen. De lessen starten op woensdag 30 augustus en zullen plaatsvinden op een nieuw adres, namelijk Industrieweg 6A in Druten. De judolessen worden gegeven in een gloednieuwe zaal in het Sportcentrum Druten, wat zorgt voor meer ruimte om te judoën. Gelukkig is het weer mogelijk om te sporten, na de aankondiging van de overheid op 14-01-2022. Wel wordt er gevraagd om buiten de mat de basisregels in acht te nemen. Helaas moeten de lessen nu weer stoppen vanwege aanpassingen in de lestijden, maar er zal binnenkort meer informatie volgen over de voortzetting van de lessen. Het nieuwe seizoen van Judoschool in Druten begint in week 35 en ze willen alle judoka's laten genieten van de sport. Judo heeft veel te bieden op fysiek, mentaal en sociaal-emotioneel gebied. Nieuwe leden zijn welkom en er kunnen proeflessen worden gevolgd.

Wil je weten wat Judo Sho Shin verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Judo Sho Shin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Judo Sho Shin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Judo Sho Shin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Druten. Opzoek naar Judo Sho Shin reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Judo Sho Shin

Bezoekers bekeken ook