Jolinda`s Hairfashion

Jolinda`s Hairfashion is een Kapper gelegen aan Bloemenkamp 5 A in Druten.

Meer informatie over Jolinda`s Hairfashion in Druten

Jolinda's Hairfashion is een kapsalon in Druten, gerund door Jolinda die al 35 jaar ervaring heeft in het kappersvak. Ze heeft 26 jaar lang een salon gehad in Neede, maar besloot eind 2022 kleinschaliger verder te gaan in Druten. Jolinda hecht veel waarde aan een persoonlijke sfeer, zodat klanten zich thuis voelen in de salon. Ze heeft al verschillende Awards ontvangen, met hoge waarderingen van 4,9 en 4,8 van de 5 sterren. Jolinda geeft persoonlijk advies en staat open voor vragen over behandelingen of nieuwe kapsels en kleuren. Ze blijft up-to-date door het volgen van cursussen en trainingen. Daarnaast biedt de salon ook haarwerken aan voor dunner wordend haar of voor een vollere bos haar. Jolinda heeft ook in Neede/Berkelland verschillende prijzen gewonnen. De salon is alleen geopend op afspraak en betalingen kunnen alleen worden gedaan via Tikkie.

Wil je weten wat Jolinda`s Hairfashion verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jolinda`s Hairfashion of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jolinda`s Hairfashion? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jolinda`s Hairfashion het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Druten. Opzoek naar Jolinda`s Hairfashion reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jolinda`s Hairfashion

Bezoekers bekeken ook