Jeroen Vos Personal Training

Jeroen Vos Personal Training is een Personal trainer gelegen aan Kattenburg 47 in Druten.

Meer informatie over Jeroen Vos Personal Training in Druten

Wij zijn een team van personal trainers genaamd JVPT. Wij geloven in een gezonde leefstijl en helpen onze klanten om hun doelen te bereiken. Voeding speelt hierbij een belangrijke rol en we geven persoonlijk advies om ervoor te zorgen dat onze klanten resultaat behalen. Daarnaast bieden we trainingen aan waarbij we letten op de juiste trainingsprikkel en rust, zodat onze klanten sterker en fit blijven. We werken volgens een methode waarbij we samen met de klant de route naar hun doelstellingen bepalen en regelmatig controleren of we op de goede weg zitten. In onze 1-op-1 trajecten draait alles om de klant en we maken een plan op maat om ervoor te zorgen dat zij zich hieraan kunnen houden. Natuurlijk is af en toe iets ongezonds eten toegestaan, maar we benadrukken het belang van de juiste verhouding tussen inspanning, ontspanning en voeding. Onze klanten zijn enthousiast en ervaren positieve resultaten dankzij onze persoonlijke aandacht en motivatie. Ons team bestaat uit Jeroen Vos, Jens van Deelen, Joris Janssen, Daan Stoorvogel en Freek de Kleijn. We zijn gevestigd in Druten.

Wil je weten wat Jeroen Vos Personal Training verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jeroen Vos Personal Training of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jeroen Vos Personal Training? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jeroen Vos Personal Training het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Druten. Opzoek naar Jeroen Vos Personal Training reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jeroen Vos Personal Training

Bezoekers bekeken ook