Immanuëlkerk (Protestantse Kerk)

Immanuëlkerk (Protestantse Kerk) is een Protestantse kerk gelegen aan Kattenburg 59 in Druten.

Meer informatie over Immanuëlkerk (Protestantse Kerk) in Druten

Op de website van de Protestantse Gemeente Rivierenland Oost worden verschillende activiteiten aangekondigd. Zo wordt er een Huub Oosterhuis Memorial georganiseerd op zondag 5 november om zijn oeuvre levend te houden. Ook is er een kunstexpositie over het verwerken van verdriet en is er maandelijks kindernevendienst. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de verkoop van de Maas en Waalse Natuuragenda, waarvan de opbrengst naar de voedselbanken gaat. De kerkdiensten worden ook vermeld, evenals de beschikbaarheid van het nieuwe Blauwe Boekje en de predikanten van de gemeente. Tot slot wordt de nieuwe editie van het magazine 'Stroom' besproken.

Wil je weten wat Immanuëlkerk (Protestantse Kerk) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Immanuëlkerk (Protestantse Kerk) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Immanuëlkerk (Protestantse Kerk)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Immanuëlkerk (Protestantse Kerk) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Druten. Opzoek naar Immanuëlkerk (Protestantse Kerk) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Immanuëlkerk (Protestantse Kerk)

Bezoekers bekeken ook