Fox Fitness BV

Fox Fitness BV is een Sportschool gelegen aan Industrieweg 41A in Druten.

Meer informatie over Fox Fitness BV in Druten

Fox Fitness is een gezellige sportschool waar jong en oud samen trainen. Het professionele trainersteam ondersteunt sporters bij het behalen van hun doelstellingen. De sportschool is 364 dagen per jaar geopend en heeft schone trainingsruimtes met airco. Er zijn persoonlijke trainingsschema's beschikbaar en er zijn challenges waarbij prijzen te winnen zijn. Ook is er online voedingsbegeleiding. Fox Fitness staat klaar om te helpen met de gezondheid, met vrij toegankelijke ruimtes en faciliteiten en nieuwe fitnessapparatuur. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar, waaronder Fox Fit, Fox Flex, Fox TotalFit en Fox TotalFlex. Er is ook de mogelijkheid om met het hele gezin te sporten en er is een gratis proeftraining beschikbaar. Dankzij de samenwerking met Club West kunnen leden onbeperkt groepslessen volgen voor een totaalbedrag van €38,50 per maand. De contactgegevens van Fox Fitness zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Fox Fitness BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fox Fitness BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fox Fitness BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fox Fitness BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Druten. Opzoek naar Fox Fitness BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fox Fitness BV

Bezoekers bekeken ook