Eetwinkel enZo

Eetwinkel enZo is een Restaurant gelegen aan Karel Doormanstraat 21A in Druten.

Meer informatie over Eetwinkel enZo in Druten

Binnenkort opent Eetwinkel De Tabaksplant haar deuren. De cafetaria blijft open tot eind november, maar de sushi corner sluit op 22 oktober. Spaarzegels, spaarkaarten en cadeaubonnen van Eetwinkel blijven geldig bij De Tabaksplant. Er zijn ook nieuwe gerechten toegevoegd aan het assortiment, zoals spareribs en de frites topper "Dennis". Daarnaast zijn er 18 verschillende burger variaties verkrijgbaar. Er is ook een speciale kinderbox ontwikkeld in samenwerking met Run for KiKa Marathon, waarbij €0,25 per verkochte kinderbox gedoneerd wordt aan KiKa. Het team van Eetwinkel enZo staat voor kwaliteit, service en persoonlijke benadering. Voor meer informatie, openingstijden en contactgegevens kan men terecht op de website www.eetwinkelenzo.nl.

Wil je weten wat Eetwinkel enZo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetwinkel enZo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetwinkel enZo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetwinkel enZo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Druten. Opzoek naar Eetwinkel enZo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetwinkel enZo

Bezoekers bekeken ook