De Kapitein 's Heeren Loo

De Kapitein 's Heeren Loo is een Restaurant gelegen aan Veerdam 1 in Druten.

Meer informatie over De Kapitein 's Heeren Loo in Druten

Lunchroom De Kapitein in Druten is een gezellig ingerichte lunchroom waar je kunt genieten van huisgemaakte en verse producten. De lunchroom is op dit moment geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur. Als je graag in een lunchroom wilt werken, dan kun je bij De Kapitein aan de slag als samenwerker. Je begint je dag door op het planbord te kijken welke taak je hebt. Of je nu in de keuken werkt, achter de bar staat, bij de kassa staat of gastheer of -vrouw bent, er wordt gekeken naar je vaardigheden en je wordt gestimuleerd om te groeien. In de keuken word je begeleid door een echte kok en samen bedenken jullie unieke recepten. Lunchroom De Kapitein is gevestigd in een gerenoveerd bunkerschip aan Jachthaven De Veerdam in Druten, een unieke locatie aan het water waar veel mensen genieten van de lunches. In de omgeving kun je ook heerlijk fietsen en wandelen. De lunchroom is goed bereikbaar, zowel te voet als met de bus. Als je interesse hebt om bij lunchroom De Kapitein te werken, kun je contact opnemen via zorgbemiddeling.zon@sheerenloo.nl.

Wil je weten wat De Kapitein 's Heeren Loo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Kapitein 's Heeren Loo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Kapitein 's Heeren Loo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Kapitein 's Heeren Loo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Druten. Opzoek naar De Kapitein 's Heeren Loo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Kapitein ’s Heeren Loo

Bezoekers bekeken ook