De InstallatieShop B.V.

De InstallatieShop B.V. is een Bouwmarkt gelegen aan Nijverheidsweg 8-F in Druten.

Meer informatie over De InstallatieShop B.V. in Druten

Bij De InstallatieShop kunnen zowel doe-het-zelvers als professionals terecht voor materialen op het gebied van sanitair, centrale verwarming, elektra, pvc en dakgoten. Ze hebben een uitgebreid assortiment en in de showroom vind je een speciaal geselecteerde collectie sanitair, douchewanden, badkamermeubilair, kranen, designradiatoren en haarden. De service van De InstallatieShop staat bekend in Maas en Waal en ze bieden gratis warmteberekeningen, tips en adviezen voor installatiewerk en lenen specifieke gereedschappen uit. Daarnaast bieden ze ook installatiediensten aan, zoals het installeren van sanitair, centrale verwarming, kachels en haarden. Vooraf maken ze een vrijblijvende prijsopgaaf. Kom langs en ontdek hoe compleet De InstallatieShop is!

Wil je weten wat De InstallatieShop B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De InstallatieShop B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De InstallatieShop B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De InstallatieShop B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Druten. Opzoek naar De InstallatieShop B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De InstallatieShop B.V.

Bezoekers bekeken ook