Crossfit Maas en Waal

Crossfit Maas en Waal is een Sportschool gelegen aan Industrieweg 39B in Druten.

Meer informatie over Crossfit Maas en Waal in Druten

CrossFit Maas & Waal biedt de meest efficiënte en effectieve vorm van training aan. Topatleten en sporters van verschillende niveaus trainen hier volgens deze methode. De trainingen zijn gebaseerd op gevarieerde en functionele bewegingen, zoals gymnastiek, gewichtheffen en duurtrainingen. De trainingen worden geprogrammeerd volgens de juiste arbeid rust verhouding en er wordt dagelijks een WOD (Workout of the Day) aangeboden waarbij je kunt deelnemen. De trainingen worden gedaan in kleine groepen van maximaal 12 deelnemers, zodat de trainer individuele aandacht kan geven en de veiligheid gewaarborgd kan worden. Crossfit Maas en Waal is een plek waar mensen zich thuis moeten voelen en waar hulp en motivatie geboden wordt om het maximale uit de workout te halen. Neem contact op voor een gratis proeftraining.

Wil je weten wat Crossfit Maas en Waal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Crossfit Maas en Waal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Crossfit Maas en Waal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Crossfit Maas en Waal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Druten. Opzoek naar Crossfit Maas en Waal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Crossfit Maas en Waal

Bezoekers bekeken ook