Cosmetisch Instituut Druten

Cosmetisch Instituut Druten is een Schoonheidssalon gelegen aan Klepperheide 17 in Druten.

Meer informatie over Cosmetisch Instituut Druten in Druten

Cosmetisch Instituut Francine is een praktijk voor huidverbetering en huidverjonging. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals definitief ontharen, permanente make-up, acnebehandeling en het verwijderen van tatoeages en huidoneffenheden. Daarnaast kunt u ook terecht voor een relaxbehandeling en deskundig huidadvies. De praktijk wordt gerund door ervaren en gediplomeerde schoonheidsspecialistes en huidspecialistes. Ze zijn geregistreerd bij zorgverzekeraars, wat betekent dat u behandelingen vergoed kunt krijgen. Cosmetisch Instituut Francine geeft al meer dan 40 jaar deskundig huidadvies en voert de behandelingen professioneel uit. Ze zijn gespecialiseerd in anti-aging, peelings en de Plasma2Medical ooglift. Op dit moment hebben ze een aanbieding voor de ooglift voor €299,-. U kunt contact opnemen via telefoon of het contactformulier. Ook kunt u een cadeaubon bestellen of de laatste nieuwtjes lezen op hun website.

Wil je weten wat Cosmetisch Instituut Druten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cosmetisch Instituut Druten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cosmetisch Instituut Druten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cosmetisch Instituut Druten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Druten. Opzoek naar Cosmetisch Instituut Druten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cosmetisch Instituut Druten

Bezoekers bekeken ook