Club West

Club West is een Gezondheidsclub gelegen aan Van Heemstraweg 123 B in Druten.

Meer informatie over Club West in Druten

Club West biedt een prettige trainingsomgeving met intensieve en persoonlijke begeleiding. Ze hebben een groot aanbod aan groepslessen en werken alleen met gecertificeerde en enthousiaste trainers. De sporters zijn erg tevreden en waarderen de fijne, sportieve sfeer en de constante vernieuwing. Via de app kunnen leden eenvoudig groepslessen reserveren, een challenge aangaan en leuke trainingsschema's inzien. Ook kunnen ze een voedingsdagboek bijhouden en krijgen ze interessante tips. Inschrijven is gratis en de coaches helpen je om het maximale uit je training te halen.

Wil je weten wat Club West verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Club West of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Club West? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Club West het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Druten. Opzoek naar Club West reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Club West

Bezoekers bekeken ook