Chimass Massage

Chimass Massage is een Sportmasseur gelegen aan Postelkamp 10 in Druten.

Meer informatie over Chimass Massage in Druten

CHIMASS massage is een praktijk in Druten die gespecialiseerd is in klachtgerichte massages, zoals ontspanningsmassages en sportmassages. De naam CHI MASS is ontstaan door de woorden CHI en MASS(age) samen te voegen. CHI staat voor levenskracht en de dynamiek van het leven. Massages stimuleren de bloedcirculatie, verhogen de flexibiliteit van het lichaam en voorkomen stress, stijve spieren, aanhoudende pijnen en depressie. De eigenaar van CHIMASS heeft zelf ervaren hoe het voelt om verlost te worden van jarenlange rugpijn na behandelingen bij een sportmasseur. Daarom heeft hij besloten om ook de opleiding tot sportmasseur te volgen. CHIMASS biedt verschillende behandelingen aan, waaronder Reikimassage, ontspanningsmassage, sportmassage en sportblessure preventie. Naast de praktijk in Druten heeft de eigenaar ook ervaring in het geven van ontspanningsmassages in sauna's in Oss en Veenendaal. Er is ook een samenwerking met Carola Rodrigues voor het uitvoeren van Reiki massages. Als u niet zeker weet welke behandeling bij u past, kunt u contact opnemen met CHIMASS voor advies. Bel 06-29077720 en vraag naar de masseur Roberto Rodrigues!

Wil je weten wat Chimass Massage verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chimass Massage of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chimass Massage? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chimass Massage het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Druten. Opzoek naar Chimass Massage reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chimass Massage

Bezoekers bekeken ook