Capelli (kapper Druten dames & heren)

Capelli (kapper Druten dames & heren) is een Kapper gelegen aan Doornroosjestraat 17a in Druten.

Meer informatie over Capelli (kapper Druten dames & heren) in Druten

Kapsalon Capelli is een unieke kapsalon aan de rand van Druten. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals make-overs en knippen voor zowel dames als heren. Het doel van de salon is om klanten tevreden te maken, zodat ze niet alleen terugkomen, maar er zelfs naar uitkijken. Capelli-Druten is ook een gecertificeerde salon op het gebied van dermatologische hoofdhuid-, haar- en huidoplossingen en biedt Meso Hair-behandelingen tegen haaruitval aan. Ze bieden ook persoonlijk advies en verwenarrangementen voor het haar. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in kleuren en werken ze met het merk Mediceuticals voor een gezonde verzorging van het haar en de hoofdhuid. De salon biedt ook cadeaubonnen aan en je kunt een afspraak maken via WhatsApp. Kapsalon Capelli is gevestigd aan de Doornroosjestraat 17 in Druten.

Wil je weten wat Capelli (kapper Druten dames & heren) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Capelli (kapper Druten dames & heren) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Capelli (kapper Druten dames & heren)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Capelli (kapper Druten dames & heren) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Druten. Opzoek naar Capelli (kapper Druten dames & heren) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Capelli (kapper Druten dames & heren)

Bezoekers bekeken ook