Café-Restaurant De Gouden Leeuw

Café-Restaurant De Gouden Leeuw is een Café gelegen aan Hogestraat 1 in Druten.

Meer informatie over Café-Restaurant De Gouden Leeuw in Druten

De Gouden Leeuw in Druten heeft een uitgebreide dinerkaart en lunchkaart. Op de dinerkaart staan diverse gerechten, van vis en vlees tot vegetarische opties. Ook zijn er verschillende voorgerechten, hoofdgerechten en desserts om uit te kiezen. Voor de lunch zijn er eveneens diverse keuzes, zoals broodjes, salades en warme gerechten. Kortom, bij De Gouden Leeuw is er voor ieder wat wils op het gebied van eten en drinken.

Wil je weten wat Café-Restaurant De Gouden Leeuw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café-Restaurant De Gouden Leeuw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café-Restaurant De Gouden Leeuw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café-Restaurant De Gouden Leeuw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Druten. Opzoek naar Café-Restaurant De Gouden Leeuw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café-Restaurant De Gouden Leeuw

Bezoekers bekeken ook