Boxing Fit Druten-Team Loeffen Kickboxing

Boxing Fit Druten-Team Loeffen Kickboxing is een Kickboksschool gelegen aan Industrieweg 41A in Druten.

Meer informatie over Boxing Fit Druten-Team Loeffen Kickboxing in Druten

Boxing Fit Druten is een sportschool waar je terecht kunt voor kickboksen, MMA, bootcamp en personal training. Het team van Loeffen staat bekend als een hechte sportfamilie die zich richt op jouw persoonlijke doelen en ontwikkeling. Ze besteden aandacht aan jouw techniek, fitheid en mentale weerbaarheid. De sportschool heeft het keurmerk van de vechtsportautoriteit, wat uniek is in Maas en Waal. Ze bieden verschillende mogelijkheden aan, zoals groepslessen voor zowel jeugd als volwassenen, jeugd kickboksen en bootcamp. Daarnaast kun je ook kiezen voor personal training, waarbij je 10 trainingen krijgt voor optimaal resultaat. Boxing Fit Druten werkt samen met Stichting Leergeld om kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen de mogelijkheid te bieden om deel te nemen aan sportactiviteiten. Ze bieden ook stages, workshops en veilig sporten aan. De sportschool is geopend van maandag tot en met zaterdag en is gevestigd aan de Industrieweg 41A in Druten.

Wil je weten wat Boxing Fit Druten-Team Loeffen Kickboxing verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boxing Fit Druten-Team Loeffen Kickboxing of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boxing Fit Druten-Team Loeffen Kickboxing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boxing Fit Druten-Team Loeffen Kickboxing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Druten. Opzoek naar Boxing Fit Druten-Team Loeffen Kickboxing reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boxing Fit Druten-Team Loeffen Kickboxing

Bezoekers bekeken ook