Boemerang-Komeet

Boemerang-Komeet is een Volleybalclub gelegen aan Heuvel 40 in Druten.

Meer informatie over Boemerang-Komeet in Druten

Al meer dan 50 jaar is volleybalvereniging Boemerang-Komeet de plek om te volleyballen. Ze volgen strikt de coronamaatregelen om de veiligheid en gezondheid van hun leden te waarborgen. Op dit moment zijn er geen aanvullende maatregelen. Daarnaast doen ze ook mee aan de Rabo Clubsupport om extra financiële middelen te ontvangen. Stemmen op Boemerang-Komeet is erg belangrijk. Het nieuwe seizoen start op 29 augustus en ze nodigen iedereen uit om gratis proeflessen te volgen. De trainingen vinden plaats in Sporthal De Heuvel en er zijn ook andere trainingslocaties beschikbaar. Voor vragen of suggesties kan er contact worden opgenomen via het contactformulier op de website.

Wil je weten wat Boemerang-Komeet verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boemerang-Komeet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boemerang-Komeet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boemerang-Komeet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Druten. Opzoek naar Boemerang-Komeet reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boemerang-Komeet

Bezoekers bekeken ook