Bodytec Druten

Bodytec Druten is een Sportclub gelegen aan Kerkeland 9l in Druten.

Meer informatie over Bodytec Druten in Druten

Wil je graag sporten, maar heb je weinig tijd en motivatie om drie keer per week naar de sportschool te gaan? Dan is EMS-training misschien iets voor jou. Met EMS-trainingen kun je in slechts 20 minuten per week je doelstellingen bereiken. Total Body Program biedt persoonlijke behandelplannen aan, inclusief voedingsadvies op basis van jouw bloedwaarden. Ze behandelen ook chronische klachten en bieden pijnbestrijding aan. Bovendien zijn ze erkend door ziektekostenverzekeringen, waardoor een deel van je behandeling vergoed kan worden. Je kunt bij hen zowel losse lessen als abonnementen boeken. Wil je het zelf ervaren? Vraag dan nu een proefles aan.

Wil je weten wat Bodytec Druten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bodytec Druten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bodytec Druten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bodytec Druten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Druten. Opzoek naar Bodytec Druten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bodytec Druten

Bezoekers bekeken ook