Beauvita Nagelstyliste

Beauvita Nagelstyliste is een Nagelstudio gelegen aan D'n Bogerd, Van Heemstraweg 53, 1e Etage in Druten.

Meer informatie over Beauvita Nagelstyliste in Druten

Bij Beauvita, een nagelstudio in Druten, werken ze hygiënisch, gezond en verantwoord dankzij de speciale nageltafel met stof- en geurafzuiging. Deze tafel zuigt zowel fijn stof als grotere stofdeeltjes en de geur van acryl direct af, waardoor zowel de klant als de nagelstyliste optimaal beschermd worden. Geen stof en geur meer in de nagelstudio dus! De tafel heeft een unieke 4 punts afzuiging. Je kunt een afspraak maken op maandag en donderdag tussen 10:00 en 17:00 uur, en op vrijdag tussen 10:00 en 13:00 uur.

Wil je weten wat Beauvita Nagelstyliste verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauvita Nagelstyliste of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauvita Nagelstyliste? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauvita Nagelstyliste het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Druten. Opzoek naar Beauvita Nagelstyliste reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauvita Nagelstyliste

Bezoekers bekeken ook