Badmintonclub Druten

Badmintonclub Druten is een Badmintonclub gelegen aan Heuvel 40 in Druten.

Meer informatie over Badmintonclub Druten in Druten

Welkom bij Badmintonclub Druten! Deze badmintonclub biedt een thuis voor alle liefhebbers van badminton, van recreanten tot competitiespelers en van jeugd tot ervaren spelers. De club speelt in sporthal 'de Heuvel' in Druten en op de website kan je meer informatie vinden over de speelavonden, activiteiten en leden. Als je je badmintonskills naar een hoger niveau wilt tillen, ben je hier aan het juiste adres. Sluit je aan bij Badmintonclub Druten en maak deel uit van een dynamische gemeenschap die badminton ademt. Je kunt contact opnemen met een van de teamleden om je sportieve avontuur te beginnen. Daarnaast is er een uitnodiging voor een jeugdtoernooi en zijn er nieuwsberichten over onder andere een succesvolle actie, clubkampioenschappen en een toernooi waar BC Druten aan heeft deelgenomen. Ben je geïnteresseerd in badmintonnen in Druten? Neem dan contact op met de club of kom langs tijdens een speelavond/middag. Je mag vrijblijvend drie keer meespelen om het spel te leren kennen en de sfeer te ervaren. Ook als je geen racket hebt, kun je er een lenen tijdens je eerste speelbeurten. Sluit je aan bij Badmintonclub Druten voor geweldige sportieve ervaringen en een gezellige tijd.

Wil je weten wat Badmintonclub Druten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Badmintonclub Druten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Badmintonclub Druten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Badmintonclub Druten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Druten. Opzoek naar Badmintonclub Druten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Badmintonclub Druten

Bezoekers bekeken ook